Fit Body Circuit

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fit Body Circuit

Wil je gaan sporten bij Fit Body Circuit bekijk dan op hun website http://www.fitbodycircuit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fit Body Circuit de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fit Body Circuit op de Reedijk 8A in Heinenoord. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 186 820 993. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitbodycircuit.nl/.

Locatie Fit Body Circuit

Om te zien waar Sportschool Fit Body Circuit precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Heinenoord
  2. Fit Body Circuit

Bekijk nog meer sportscholen in Heinenoord

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.