Fit&Go Fitness Waddinxveen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fit&Go Fitness Waddinxveen

Wil je gaan sporten bij Fit&Go Fitness Waddinxveen bekijk dan op hun website http://www.fitgo.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fit&Go Fitness Waddinxveen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fit&Go Fitness Waddinxveen op de Kouwe Hoek 26 in Waddinxveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 182 756 377. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitgo.nl/.

Locatie Fit&Go Fitness Waddinxveen

Om te zien waar Sportschool Fit&Go Fitness Waddinxveen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Waddinxveen
  2. Fit&Go Fitness Waddinxveen

Bekijk nog meer sportscholen in Waddinxveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.