Fit & Happy Hallum

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fit & Happy Hallum

Wil je gaan sporten bij Fit & Happy Hallum bekijk dan op hun website https://www.fithappyhallum.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fit & Happy Hallum de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fit & Happy Hallum op de Juffer Frederikestrjitte 23 in Hallum. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 518 431 307. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.fithappyhallum.nl/.

Locatie Fit & Happy Hallum

Om te zien waar Sportschool Fit & Happy Hallum precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hallum
  2. Fit & Happy Hallum

Bekijk nog meer sportscholen in Hallum

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.