Fit & Health Studio

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fit & Health Studio

Wil je gaan sporten bij Fit & Health Studio bekijk dan op hun website https://www.fitenhealthstudio.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fit & Health Studio de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Gezondheidsclub Fit & Health Studio op de Smidshornerweg 18 in Niekerk Grootegast. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 28163182. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.fitenhealthstudio.nl/.

Locatie Fit & Health Studio

Om te zien waar Gezondheidsclub Fit & Health Studio precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Niekerk Grootegast
  2. Fit & Health Studio

Bekijk nog meer sportscholen in Niekerk Grootegast

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.