Fit Sports B.V.

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fit Sports B.V.

Wil je gaan sporten bij Fit Sports B.V. bekijk dan op hun website http://www.fitsports.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fit Sports B.V. de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fit Sports B.V. op de Parallelweg 33 in Coevorden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 524 516 235. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitsports.nl/.

Locatie Fit Sports B.V.

Om te zien waar Sportschool Fit Sports B.V. precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Coevorden
  2. Fit Sports B.V.

Bekijk nog meer sportscholen in Coevorden

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.