fit20 Barneveld

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij fit20 Barneveld

Wil je gaan sporten bij fit20 Barneveld bekijk dan op hun website http://www.fit20barneveld.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of fit20 Barneveld de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Personal trainer fit20 Barneveld op de Anthonie Fokkerstraat 1b in Barneveld. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 342 745 061. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fit20barneveld.nl/.

Locatie fit20 Barneveld

Om te zien waar Personal trainer fit20 Barneveld precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Barneveld
  2. fit20 Barneveld

Bekijk nog meer sportscholen in Barneveld

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.