fit20 Stadskanaal

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij fit20 Stadskanaal

Wil je gaan sporten bij fit20 Stadskanaal bekijk dan op hun website http://www.fit20stadskanaal.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of fit20 Stadskanaal de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Fitnessprogramma fit20 Stadskanaal op de Navolaan 15-39 in Stadskanaal. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 599 700 237. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fit20stadskanaal.nl/.

Locatie fit20 Stadskanaal

Om te zien waar Fitnessprogramma fit20 Stadskanaal precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Stadskanaal
  2. fit20 Stadskanaal

Bekijk nog meer sportscholen in Stadskanaal

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.