Fitclub de Paal

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitclub de Paal

Wil je gaan sporten bij Fitclub de Paal bekijk dan op hun website http://www.fitclubdepaal.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitclub de Paal de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitclub de Paal op de De Paaldreef 6 in Bergeijk. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 497 550 574. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitclubdepaal.nl/.

Locatie Fitclub de Paal

Om te zien waar Sportschool Fitclub de Paal precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Bergeijk
  2. Fitclub de Paal

Bekijk nog meer sportscholen in Bergeijk

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.