Fitland - Sportschool Velp

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitland - Sportschool Velp

Wil je gaan sporten bij Fitland - Sportschool Velp bekijk dan op hun website https://fitland.nl/clubs/velp de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitland - Sportschool Velp de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitland - Sportschool Velp op de Eiberstraat 18 in Velp. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 26 364 6341. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://fitland.nl/clubs/velp.

Locatie Fitland - Sportschool Velp

Om te zien waar Sportschool Fitland - Sportschool Velp precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Velp
  2. Fitland – Sportschool Velp

Bekijk nog meer sportscholen in Velp

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.