Fitness & Beauty Palace

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitness & Beauty Palace

Wil je gaan sporten bij Fitness & Beauty Palace bekijk dan op hun website http://www.fitnessbeautypalace.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitness & Beauty Palace de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportclub Fitness & Beauty Palace op de Valkweg 6 in Sliedrecht. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 184 410 206. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitnessbeautypalace.nl/.

Locatie Fitness & Beauty Palace

Om te zien waar Sportclub Fitness & Beauty Palace precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Sliedrecht
  2. Fitness & Beauty Palace

Bekijk nog meer sportscholen in Sliedrecht

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.