Fitness Centrum De Krim Texel

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitness Centrum De Krim Texel

Wil je gaan sporten bij Fitness Centrum De Krim Texel bekijk dan op hun website https://www.krim.nl/texel/fitness de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitness Centrum De Krim Texel de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitness Centrum De Krim Texel op de Roggeslootweg 6 in De Cocksdorp. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 222 390 112. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.krim.nl/texel/fitness.

Locatie Fitness Centrum De Krim Texel

Om te zien waar Sportschool Fitness Centrum De Krim Texel precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. De Cocksdorp
  2. Fitness Centrum De Krim Texel

Bekijk nog meer sportscholen in De Cocksdorp

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.