fitness unique den haag

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij fitness unique den haag

Wil je gaan sporten bij fitness unique den haag bekijk dan op hun website http://www.fitnessunique.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of fitness unique den haag de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool fitness unique den haag op de Kruisbessenstraat 8 in Den Haag. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 368 6525. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fitnessunique.nl/.

Locatie fitness unique den haag

Om te zien waar Sportschool fitness unique den haag precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Haag
  2. fitness unique den haag

Bekijk nog meer sportscholen in Den Haag