Fitnessclub De Bloesem

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitnessclub De Bloesem

Wil je gaan sporten bij Fitnessclub De Bloesem bekijk dan op hun website https://www.fitnessclubnederland.nl/clubs/debloesem/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitnessclub De Bloesem de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitnessclub De Bloesem op de Conferencelaan 19 in Wognum. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 229 714 070. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.fitnessclubnederland.nl/clubs/debloesem/.

Locatie Fitnessclub De Bloesem

Om te zien waar Sportschool Fitnessclub De Bloesem precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Wognum
  2. Fitnessclub De Bloesem

Bekijk nog meer sportscholen in Wognum

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.