Fitpoort Healthclub

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitpoort Healthclub

Wil je gaan sporten bij Fitpoort Healthclub bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitpoort Healthclub de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitpoort Healthclub op de Achterweg 15 in Poortugaal. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 10 222 2256. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie Fitpoort Healthclub

Om te zien waar Sportschool Fitpoort Healthclub precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Poortugaal
  2. Fitpoort Healthclub

Bekijk nog meer sportscholen in Poortugaal

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.