Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Wil je gaan sporten bij Fitpunt Sportcentrum Hengelo bekijk dan op hun website https://fit-punt.nl/?utm_source=Google%20mijn%20bedrijf%20post&utm_medium=Organic&utm_campaign=gmb de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fitpunt Sportcentrum Hengelo de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fitpunt Sportcentrum Hengelo op de P.C. Hooftlaan 50 Via, Korenbloemstraat in Hengelo. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 74 242 1210. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://fit-punt.nl/?utm_source=Google%20mijn%20bedrijf%20post&utm_medium=Organic&utm_campaign=gmb.

Locatie Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Om te zien waar Sportschool Fitpunt Sportcentrum Hengelo precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hengelo
  2. Fitpunt Sportcentrum Hengelo

Bekijk nog meer sportscholen in Hengelo

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.