Flex Health Club B.V.

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Flex Health Club B.V.

Wil je gaan sporten bij Flex Health Club B.V. bekijk dan op hun website http://www.flexhealthclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Flex Health Club B.V. de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Flex Health Club B.V. op de Nijverheidsstraat 7 in Emmen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 591 646 550. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.flexhealthclub.nl/.

Locatie Flex Health Club B.V.

Om te zien waar Sportschool Flex Health Club B.V. precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Emmen
  2. Flex Health Club B.V.

Bekijk nog meer sportscholen in Emmen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.