Flexx gym Waddinxveen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Flexx gym Waddinxveen

Wil je gaan sporten bij Flexx gym Waddinxveen bekijk dan op hun website http://www.flexxgym.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Flexx gym Waddinxveen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Flexx gym Waddinxveen op de Henegouwerweg 46 in Waddinxveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 182 606 793. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.flexxgym.nl/.

Locatie Flexx gym Waddinxveen

Om te zien waar Sportschool Flexx gym Waddinxveen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Waddinxveen
  2. Flexx gym Waddinxveen

Bekijk nog meer sportscholen in Waddinxveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.