Fresh Fitness

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Fresh Fitness

Wil je gaan sporten bij Fresh Fitness bekijk dan op hun website http://www.fresh-fitness.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Fresh Fitness de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Fresh Fitness op de Tolstraat 59 in Amsterdam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 20 675 1207. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.fresh-fitness.nl/?utm_source=Google%20Mijn%20Bedrijf&utm_medium=URL&utm_campaign=Website.

Locatie Fresh Fitness

Om te zien waar Sportschool Fresh Fitness precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Amsterdam
  2. Fresh Fitness

Bekijk nog meer sportscholen in Amsterdam