G.D. Velders

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij G.D. Velders

Wil je gaan sporten bij G.D. Velders bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of G.D. Velders de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool G.D. Velders op de Tweede Achterstraat 11 in Tiel. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 344 612 118. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie G.D. Velders

Om te zien waar Sportschool G.D. Velders precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Tiel
  2. G.D. Velders

Bekijk nog meer sportscholen in Tiel

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.