Naast fitnessen zelf komt er veel meer kijken bij het verkrijgen van een bodybuilder lichaam. Zo is rust, voeding, stress, slaap en nog veel belangrijk. Een effectieve toevoeging op de periode na het trainen is een post workout supplement.

Zo is 2:1:1 Recovery PHD Nutrition een ideaal middel. Dit product is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoeken. De kwaliteit van dit product is daardoor ook erg hoog. 2:1:1 Recovery bestaat uit een combinatie van eiwitten en koolhydraten.

De extra toegevoegde 5gram BCAA’s in de perfecte 2:1:1 verhouding zorgen direct voor proteïnesynthese. Hydrolized Whey, Micellar Casein en Egg Proteine zorgen hierna voor geoptimaliseerde “sustained release” aminozuur opname in de spieren. Het is dus een ideaal product om naast je gebruikelijk voeding, eiwitshakes en supplementen te gebruiken.  De dosering die je moet gebruiken is afhankelijk van je trainingen en van je postuur.

Wat doet 2:1:1 Recovery van PHD Nutrition?

Vast staat dat dit product zorgt voor een beter spierherstel, dat resulteert in hardere spieren en grotere spieren. De reviews zijn meestal positief. In ieder geval over de kwaliteit van het product is bijna iedereen het eens: het is topspul. Dat kan ook haast niet anders met het wetenschappelijk fundament. Wel zijn er mensen die smaak als erg onplezierig ervaren. Het is namelijk vrij bitter. Je went hier vrij snel aan maar het is wel iets dat in het begin behoorlijk kan tegenstaan.

De 2:1:1 Recovery heeft dus als voordeel dat het vooral binnen het grotere geheel van de voeding een goed resultaat gaat geven. Het is erg onwaarschijnlijk dat louter en alleen dit product positieve effecten zal geven. Het is dus een echt supplement en er zal ook niet minder hard getraind hoeven worden. Dit product zorgt er juist voor dat je eigenlijk nog harder kan gaan trainen dan dat je eerder hebt gedaan. Ga er dan ook niet vanuit dat dit product je in een bodybuilder laat veranderen.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_135290_2.1.1&r=%2Fworkouts%2Fpost-workout%2FPHD-Nutrition%2Frecovery-211-phd%2F” target=”blank” style=”glass” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over Recovery 2:1:1 en direct bestellen?[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *