Gym Inn

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Gym Inn

Wil je gaan sporten bij Gym Inn bekijk dan op hun website http://www.gyminn.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Gym Inn de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Gym Inn op de Ketelmeerstraat 138 in Lelystad. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 320 254 040. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.gyminn.nl/.

Locatie Gym Inn

Om te zien waar Sportschool Gym Inn precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Lelystad
  2. Gym Inn

Bekijk nog meer sportscholen in Lelystad

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.