Gym3

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Gym3

Wil je gaan sporten bij Gym3 bekijk dan op hun website http://www.gym3.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Gym3 de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Gym3 op de Zetterij 3 in Amstelveen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 20 822 8220. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.gym3.nl/.

Locatie Gym3

Om te zien waar Sportschool Gym3 precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Amstelveen
  2. Gym3

Bekijk nog meer sportscholen in Amstelveen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.