Veel krachtsporters kiezen ervoor om thuis te trainen en bouwen daarom een homegym. Dit kan verschillende redenen hebben. Uiteraard heb je met je homegym geen last van andere sporters, geen reistijd en geen abonnementskosten! Dan zou je zeggen, een homegym kost toch ook geld? Toch kun je met de kosten van een abonnement voor 1 jaar bij de sportschool, al een flinke homegym maken. Een dergelijke homegym bouwen hoeft niet duur te zijn.

Met een goeie halterbank en de nodige halters kun je al tientallen oefeningen gewoon thuis doen. Helemaal als je halterbank verstelbaar is dan kun je hierop veel verschillende oefeningen doen. Een verstelbare halter bank hoeft geen honderden euro’s te kosten. Tussen de 100 á 200 euro is vaak al voldoende voor een goede, verstelbare halterbank. Hier kun je halterbanken vinden in allerlei soorten en maten vinden.

Heb je een goede halterbank gekocht dan heb je alleen nog dumbells nodig. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Het is handig om te kiezen voor verstelbare gewichten. Zo hoef je geen gewichtenreeks van 10kg tot en met 40kg te kopen. Dit scheelt geld en ruimte. Uiteraard, heb je de ruimte en het budget, dan werken vaste dumbells wel fijner omdat je niet steeds de schijven hoeft te wisselen. Bij het kopen van een set dumbells moet je rekening houden met je huidige stats, je doelen en de verschillende oefeningen. Een aantal goede haltersets vind je hier.

Fitness koerier is 1 van de grootste online webshops in fitnessapparaten. Van halterbanken tot halters, maar ook volledige krachtstations voor je homegym kun je veilig en vertrouwd online bestellen.

Fitnesskoerier.nl - Fitness, krachtsport en personal training

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *