Happy Bodies Heemstede

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Happy Bodies Heemstede

Wil je gaan sporten bij Happy Bodies Heemstede bekijk dan op hun website https://www.happybodies.nl/locaties/heemstede/?utm_source=GMB&utm_medium=organic de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Happy Bodies Heemstede de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Happy Bodies Heemstede op de Bronsteeweg 8 in Heemstede. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 23 763 3977. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.happybodies.nl/locaties/heemstede/?utm_source=GMB&utm_medium=organic.

Locatie Happy Bodies Heemstede

Om te zien waar Sportschool Happy Bodies Heemstede precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Heemstede
  2. Happy Bodies Heemstede

Bekijk nog meer sportscholen in Heemstede

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.