Happy Bodies Schijndel

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Happy Bodies Schijndel

Wil je gaan sporten bij Happy Bodies Schijndel bekijk dan op hun website https://www.happybodies.nl/locaties/schijndel/?utm_source=GMB&utm_medium=organic de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Happy Bodies Schijndel de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Happy Bodies Schijndel op de Vicaris van Alphenstraat 10a in Schijndel. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 73 211 0139. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.happybodies.nl/locaties/schijndel/?utm_source=GMB&utm_medium=organic.

Locatie Happy Bodies Schijndel

Om te zien waar Sportschool Happy Bodies Schijndel precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Schijndel
  2. Happy Bodies Schijndel

Bekijk nog meer sportscholen in Schijndel

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.