Health Center Almelo

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Center Almelo

Wil je gaan sporten bij Health Center Almelo bekijk dan op hun website http://www.healthcenteralmelo.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Center Almelo de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Health Center Almelo op de Wierdensestraat 55 in Almelo. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 546 200 050. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.healthcenteralmelo.nl/.

Locatie Health Center Almelo

Om te zien waar Sportschool Health Center Almelo precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Almelo
  2. Health Center Almelo

Bekijk nog meer sportscholen in Almelo

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.