Health Center Hoenderdaal

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Center Hoenderdaal

Wil je gaan sporten bij Health Center Hoenderdaal bekijk dan op hun website http://www.hoenderdaal.com/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Center Hoenderdaal de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Health Center Hoenderdaal op de Hoendersteeg 7 in Driebergen-Rijsenburg. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 343 529 333. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.hoenderdaal.com/.

Locatie Health Center Hoenderdaal

Om te zien waar Sportcomplex Health Center Hoenderdaal precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Driebergen-Rijsenburg
  2. Health Center Hoenderdaal

Bekijk nog meer sportscholen in Driebergen-Rijsenburg

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.