Health Center Plantinga

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Center Plantinga

Wil je gaan sporten bij Health Center Plantinga bekijk dan op hun website http://www.healthcenterplantinga.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Center Plantinga de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Health Center Plantinga op de Nijverheidswei 1 in De Westereen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 511 443 264. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.healthcenterplantinga.nl/.

Locatie Health Center Plantinga

Om te zien waar Sportschool Health Center Plantinga precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. De Westereen
  2. Health Center Plantinga

Bekijk nog meer sportscholen in De Westereen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.