Health Club Groningen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Club Groningen

Wil je gaan sporten bij Health Club Groningen bekijk dan op hun website http://www.healthclubgroningen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Club Groningen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Health Club Groningen op de Bloemsingel 81 in Groningen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 579 2125. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.healthclubgroningen.nl/.

Locatie Health Club Groningen

Om te zien waar Sportschool Health Club Groningen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Groningen
  2. Health Club Groningen

Bekijk nog meer sportscholen in Groningen