Health en Sports Club Valkencourt

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health en Sports Club Valkencourt

Wil je gaan sporten bij Health en Sports Club Valkencourt bekijk dan op hun website https://www.valkencourt.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health en Sports Club Valkencourt de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Health en Sports Club Valkencourt op de Pastoor Heerkensdreef 15 in Valkenswaard. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 204 1885. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.valkencourt.nl/.

Locatie Health en Sports Club Valkencourt

Om te zien waar Sportcomplex Health en Sports Club Valkencourt precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Valkenswaard
  2. Health en Sports Club Valkencourt

Bekijk nog meer sportscholen in Valkenswaard

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.