Health First Club Eindhoven

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health First Club Eindhoven

Wil je gaan sporten bij Health First Club Eindhoven bekijk dan op hun website https://www.healthfirstclub.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health First Club Eindhoven de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Gezondheidsclub Health First Club Eindhoven op de Stratumsedijk 36 in Eindhoven. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 40 209 2090. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.healthfirstclub.nl/.

Locatie Health First Club Eindhoven

Om te zien waar Gezondheidsclub Health First Club Eindhoven precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Eindhoven
  2. Health First Club Eindhoven

Bekijk nog meer sportscholen in Eindhoven

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.