Health Me Leidschendam

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Me Leidschendam

Wil je gaan sporten bij Health Me Leidschendam bekijk dan op hun website https://healthme.nl/locaties/leidschendam/?utm_source=leidschendam&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Me Leidschendam de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Gezondheidsclub Health Me Leidschendam op de Oude Trambaan 48 in Leidschendam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 221 0070. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://healthme.nl/locaties/leidschendam/?utm_source=leidschendam&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode.

Locatie Health Me Leidschendam

Om te zien waar Gezondheidsclub Health Me Leidschendam precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leidschendam
  2. Health Me Leidschendam

Bekijk nog meer sportscholen in Leidschendam

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.