Health Me Wateringse Veld

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health Me Wateringse Veld

Wil je gaan sporten bij Health Me Wateringse Veld bekijk dan op hun website https://healthme.nl/locaties/wateringse-veld/?utm_source=wateringse_veld&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health Me Wateringse Veld de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Health Me Wateringse Veld op de San Franciscosingel 1 in Den Haag. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 70 221 0423. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://healthme.nl/locaties/wateringse-veld/?utm_source=wateringse_veld&utm_medium=google_my_business&utm_campaign=utmcode.

Locatie Health Me Wateringse Veld

Om te zien waar Sportschool Health Me Wateringse Veld precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Den Haag
  2. Health Me Wateringse Veld

Bekijk nog meer sportscholen in Den Haag