Health works

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Health works

Wil je gaan sporten bij Health works bekijk dan op hun website http://healthworks.eu/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Health works de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Health works op de Willem Ruisweg 18 in Hilversum. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://healthworks.eu/.

Locatie Health works

Om te zien waar Sportschool Health works precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Hilversum
  2. Health works

Bekijk nog meer sportscholen in Hilversum

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.