Healthclub Juliën

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Healthclub Juliën

Wil je gaan sporten bij Healthclub Juliën bekijk dan op hun website http://www.healthclubjulien.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Healthclub Juliën de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportclub Healthclub Juliën op de Provincialeweg 16 in Lienden. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 344 602 204. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.healthclubjulien.nl/.

Locatie Healthclub Juliën

Om te zien waar Sportclub Healthclub Juliën precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Lienden
  2. Healthclub Juliën

Bekijk nog meer sportscholen in Lienden

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.