Healthstyle Sports

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Healthstyle Sports

Wil je gaan sporten bij Healthstyle Sports bekijk dan op hun website http://www.healthstylesports.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Healthstyle Sports de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Healthstyle Sports op de Nijverheidstraat 6c in Maassluis. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 51676969. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.healthstylesports.nl/.

Locatie Healthstyle Sports

Om te zien waar Sportschool Healthstyle Sports precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Maassluis
  2. Healthstyle Sports

Bekijk nog meer sportscholen in Maassluis

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.