Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum

Wil je gaan sporten bij Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum bekijk dan op hun website de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum op de Wilhelminalaan 117 in Oosterhout. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 162 457 585. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website .

Locatie Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum

Om te zien waar Sportcomplex Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Oosterhout
  2. Heijl Sport- en Vrijetijdscentrum

Bekijk nog meer sportscholen in Oosterhout

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.