Een zorgverzekering is een ziektekostenverzekering die de kosten dekt voor medicijnen of genezing gerichte zorg. Heb je zorg nodig in welke vorm dan ook, dan kun je gebruik maken van de zorgverzekering. Iedereen die woont of werkt in Nederland is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Hierin worden de meest voorkomende zorgkosten verzekerd. Daarnaast kun je nog zelf kiezen als je aanvullende verzekering wilt laten afsluiten.  Verzekeraars zijn verplicht iedereen voor deze verzekering te accepteren. De zorgverzekering is een verzekering die jaarlijks gewijzigd wordt. Je huidige situatie verandert continu en de zorgverzekering die je op dat moment hebt dekt niet altijd alles. Het is daarom handig om jaarlijks je zorgverzekering te vergelijken.

Zorgverzekering van Ohra

Een bekende zorgverzekering is die van Ohra. Met de Ohra verzekering heb je een basisverzekering met een vrije zorgkeuze. Je mag dus zelf bepalen naar welke arts, therapeut of zorgverlener je wilt gaan. Al heeft Ohra geen afspraken met de zorgverleners waarvoor jij kiest, je bent vrij in je keuze. Is het verzekerd, dan vergoedt Ohra de zorg zeker.  Wil je je zorgverzekering aanpassen? Dan is dat ook mogelijk. Met een aanvullende verzekering verzeker je je ook voor zorg die je niet vergoed krijgt vanuit je basiszorgverzekering. Denk aan een tandartsverzekering of een verzekering voor je bril of contactlenzen. Declareren bij Ohra gaat snel en makkelijk, iedereen wordt geaccepteerd en je kunt er altijd terecht voor vragen en advies.

Zorgverzekering Unive

Unive is een verzekeringsorganisatie die werkt als vereniging zonder winstoogmerk en de leden centraal stelt. Bij Unive kun je terecht voor schade, zorg en levensverzekeringen, financiële diensten en hypotheken. Ook particulieren kunnen zich hier verzekeren en wel voor een woonverzekering, vervoerverzekering, pensioen, uitvaart en ook de zorgverzekering. Voor zakelijke klanten zijn er verzekeringen speciaal voor starters, zzp’ers en mkb’ers Met de Unive zorgverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen en huisartsen. De basisverzekering vergoedt medisch noodzakelijke kosten, ook als je in het buitenland bent. Het vergoedt de kosten tot een maximaal bedrag dat gelijk staat aan de kosten die je in Nederland betaalt. Ook hebben klanten de vrijheid om te kiezen uit verschillende aanvullende pakketten. Verder kun je basisverzekering uitbreiden met een aanvullend pakket, bijvoorbeeld een aanvullende tandartsverzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *