MuscleTech is een merk voor sportsupplementen van hoge kwaliteit. Vooral in Amerika is MuscleTech een van de beste verkopende merken. In Nederland zijn we wat sceptischer over MuscleTech en dat komt voornamelijk door de relatief hoge prijs die het merk aan zijn supplementen meegeeft. Genoeg redenen om MuscleTech eens goed onder de loep te nemen.

Een stukje geschiedenis

MuscleTech kennen we natuurlijk allemaal van supplementen zoals CellTech en Anabolic Halo. Twee topsupplementen die ook in Nederland vaak over de toonbank gaan. Toch gaat MuscleTech al veel langer mee dan de meeste mensen weten. Het bedrijf maakt al supplementen vanaf 1998. Dat is namelijk het jaar waarin MuscleTech met Cell-Tech op de markt kwam. Een volledig nieuwe vorm van creatine die vele malen sneller wordt opgenomen dan de creatines die destijds op de markt waren. In 2003 is er een studie gedaan naar deze creatine. Hieruit bleek hoe vooruitstrevend MuscleTech is.

Prijs/kwaliteit verhouding

MuscleTech gebruikt al jaren lang nieuwe technologieen en doet veel onderzoek naar het effect van verschillende supplementen op sporters. Dit brengt natuurlijk een kostenplaatje met zich mee. Juist door de vele onderzoeken, de hoge kwaliteit en de ontwikkelingen is MuscleTech iets hoger geprijsd dan andere merken. Die andere merken komen echter vaak achter MuscleTech aan. MuscleTech heeft een doorbraak een enkele jaren later komen andere supplementen merken er ook mee. Omdat zij deze onderzoeken en ontwikkelingen niet doen kunnen zij het supplement goedkoper aanbieden.

Hedendaags MuscleTech

In het begin kenden we MuscleTech vooral van Cell-Tech en Anabolic Halo. Gelukkgi heeft MuscleTech zich doorontwikkeld en kun je werkelijk alles kopen van MuscleTech. Van eiwitten tot weightgainers en van creatine tot testoboosters.

MuscleTech staat voor kwaliteit en vernieuwing. Waar veel merken van supplementen elkaar achterna lopen zoekt MuscleTech naar nieuwe ingrediënten om supplementen nog sterker en nog effectiever te maken. Neem bijvoorbeeld Phase 8. Deze vorm van eiwitten bevat zo veel meer dan alleen proteine. Het draagt bij aan het herstel van spieren en gewrichten wat net zo belangrijk is als de eiwitten zelf.

Kortom, MuscleTech is inderdaad iets duurder dan sommige andere merken. Dat komt door de ontwikkeling en de hoge kwaliteit van de supplementen. Laat je hierdoor niet afschrikken, MuscleTech is zijn prijs meer dan waard.

De 3 meest verkocht MuscleTech supplementen.

Celltecht   anhallo  phase8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *