High End FitnessClub BodyFitHaren

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij High End FitnessClub BodyFitHaren

Wil je gaan sporten bij High End FitnessClub BodyFitHaren bekijk dan op hun website http://bodyfitharen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of High End FitnessClub BodyFitHaren de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool High End FitnessClub BodyFitHaren op de Scharlakenlaan 34 in Haren. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 50 534 0002. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://bodyfitharen.nl/.

Locatie High End FitnessClub BodyFitHaren

Om te zien waar Sportschool High End FitnessClub BodyFitHaren precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Haren
  2. High End FitnessClub BodyFitHaren

Bekijk nog meer sportscholen in Haren

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.