Een home gym is een trainingsapparaat waarmee je thuis kunt fitnessen. Home gyms zijn altijd multifunctioneel, zodat je met dit ene apparaat veel verschillende oefeningen kunt uitvoeren. Een ander naam voor home gym is krachtstation. Een krachtstation is ook bekend als een multistation, home gym, of multigym. De multifunctionaliteit maakt een home gym een goede optie om thuis te kunnen fitnessen, met een goed home gym kun je namelijk het hele lichaam trainen. De beste home gym voor thuis kan je halen na onderstaande productinformatie over 5 home gyms.

Body-Solid FUSION 600 Personal Trainer Multigym

De FUSION 600 kan je configureren naar je eigen behoeften, zo bereik je de ultieme training voor jezelf. De Bi-Angular Press Arm breng je je training tot de next level, de zittende legcurl en mid-row oefeningen helpen mee hierin.

Met de FUSION 600 bereik je superieure training, het heeft meer dan 60 oefeningsmogelijkheden die zorgen voor optimale functionaliteit en flexibiliteit. Thuis trainen wordt getrokken naar een hoger niveau met dit apparaat. Je kan eenvoudig jouw routine bepalen voor balans en stabiliteit. Dit apparaat maakt een personal trainer eigenlijk overbodig, je kan elke dag op elk gewenst tijdstip oefenen ermee. En dat ook nog in het comfort van je eigen huis. Voor sportscholen is dit de ultieme delight die de kunnen aanbieden aan hun klanten. De Fusion 600, zoals je hem zelf samenstelt, levert je meer dan 60 oefeningen.

Je zal in het bezit zijn van het ultieme gereedschap om onnodige kilo’s kwijt te raken en ze te vervangen met slanke spiermassa. Je kan je uithoudingsvermogen verbeteren en meer resultaten behalen met elke herhaling.  Het eindresultaat is een superieure home gym equipment.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Body-Solid G6B Homegym BEST-BUY

De gepatenteerde Bi-Angular drukbeugels van Body-Solid bezorgt jou de optimale vorm van beweging terwijl je weerstand voelt van twee kanten. Het voelt aan alsof je met vrije gewichten traint. Bij de G6B krijg je ook het Perfect Pec Station meegeleverd. Dit vormt samen de beste home gym voor thuis.

Op de G6B kan je vrijwel alle oefeningen uitvoeren. Het komt met de volgende features, gepatenteerde Bi-Angular® convergerende drukbeugels simuleren het gevoel van vrije gewichten, 25% meer spiercontractie.  Het heeft een 95kg gewichtsstapel die uit te breiden is naar 118kg. De vliegtuigkabels, getest met 1000 kg. De heavy duty stalen constructie voorziet jou van kracht, functionaliteit en duurzaamheid. Het is makkelijk te gebruiken en ruimtebesparend design en komt inclusief revolving lat bar, revolving straight bar, ankle strap, ab / triceps strap, Total Body Workout DVD, groot formaat oefeningenkaart en bidonhouder + bidon.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Body-Solid G1S Homegym Krachtstation

Met de G1S zijn er 40 oefeningen mogelijk die jouw kracht en sterkte geven. De 75kg steekgewichten geven je oefeningen stevigheid, kracht en soepelheid. Body-Solid heeft de hoogste normen en beste katrollen, kabels en bekleding in acht genomen bij het design van de G1S. Op basis van deze uitgangspunten krijg je levenslange garantie als je de G1S voor thuisgebruik koopt.

De biomechanisch ontworpen drukbeugel geeft maximale contractie en uitstekende ontwikkeling aan je borst spieren. De kussens zijn DuraFirm en bieden optimale lendensteun voor comfort en voorkomt stress op de rugspieren. De lagers in deze G1S apparaat is zelf smerend en heeft nauwkeurige draaipunten voor soepele beweging. De verchroomde zitting biedt soepele aanpassing van positie. Er is gebruik gemaakt van vliegtuigkabels met een weerstand van 1000kg, dit zorgt voor enorme duurzaamheid en minimale onderhoud.  Het komt inclusief lat bar, straight bar, ankle strap, ab / triceps strap, Total Body Workout DVD, en bidonhouder + bidon. De afmetingen opgebouwd zijn 142cm x 120cm x 213cm. En de afmetingen nodig voor alle oefeningen is 186cm x 120cm x 213cm.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Body-Solid G9S Krachtstation multiple-users

De G9S komt met een multifunctionele drukbeugel voor de oefeningen (bench press, incline press, schouder press). Het komt inclusief een Perfect Pec Station, de bewegingsvrijheid hiervan is volledig aan te passen. Hierdoor bereik je diepere spierspanning en bereik je meer definitie.  Het wordt ook weergegeven met optionele aluminium katrollen.

De leg extension is voorzien van een soepele SmoothGlide Bearing System. Het heeft telescopische, met gas begeleide, verchroomde zitting voor een snelle, soepele aanpassing aan de positie van uw lichaam en twee gewichtsstapels van 95kg.

De heavy duty stalen constructie voorziet u van kracht, functionaliteit en duurzaamheid. De kussens zijn DuraFirm en bieden optimale lendensteun voor comfort en voorkomt stress op de rugspieren.  Het komt inclusief legpress/ calfpress met 2:1 ratio voor een maximale weerstand van 200kg en revolving lat bar, revolving straight bar, ankle strap, ab / triceps strap, Total Body Workout DVD, groot formaat oefeningenkaart, handdoekhouder en bidonhouder + bidon.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Body-Solid G5S Selectorized Homegym

De zwarte nylon pulleys maken de G5S de unieke Homegym, het is een Home-Gym met verschillende functies en design die snellere en efficientere work-outs biedt. Het is zodanig ontworpen dat het weinig ruimte in beslag neemt. Om verschillende spiergroepen te trainen heeft Body-Solid de multi-grip drukarm drie verschillende grepen gegeven. De hoek van de drukarm is ook te verstellen met de CAM-verstelling. Hierdoor kan je moeiteloos schoouder, rug en borst oefeningen doen. Draai jezelf om en pak je rugspieren aan met de midrow met borstondersteuning of pak de lat bar om een brede rug te trainen met de lat pull-down.

De G5S is uniek binnen de body-solid lijn aan homegyms, omdat deze is voorzien van het “Perfect Pec Station”. De kussens zijn DuraFirm en bieden optimale lendensteun voor comfort en voorkomt stress op de rugspieren.

Specificaties:

Voordelen:

Nadelen:

Bekijk meer informatie & prijs

Meer informatie home gym

Een home gym kopen is altijd een goed besluit voor thuis oefeningen. Daarnaast neemt het relatief weinig ruimte in. Je kan ook een home gym maken, maar het nadeel hierbij is dat je niet in staat gaat zijn de vele features die bovenstaande home gyms aanbieden te kunnen na maken. Het beste is dat je eentje koopt, je kan beginnen met een simpele home gym als de Body-Solid G6B Homegym of de Body-Solid G1S Homegym. Deze nemen weinig ruimte, maar bieden heel veel oefeningsopties. Je kan voor beide life time garantie krijgen. Voor degenen die iets robuuster willen zijn de Body-Solid G9S Krachtstation en de Body-Solid FUSION 600 een optie. Met de Body-Solid G9S kunnen tot drie personen tegelijk trainen, het kan een full family work-out worden hiermee dus.

Alvorens je een keuze maakt, ga na wat je wilt, wat je verwacht, of je uitbreidingsopties wilt en hoeveel ruimte je hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *