J-Sports

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij J-Sports

Wil je gaan sporten bij J-Sports bekijk dan op hun website https://www.j-sports.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of J-Sports de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool J-Sports op de Industrieweg 27 in Mijdrecht. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 297 548 701. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website https://www.j-sports.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic.

Locatie J-Sports

Om te zien waar Sportschool J-Sports precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Mijdrecht
  2. J-Sports

Bekijk nog meer sportscholen in Mijdrecht

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.