Jay Cutler is een professionele Amerikaanse bodybuilder. Met maar liefst 4 Mr. Olympia titels op zijn naam heeft Jay Cutler grote naamsbekendheid gekregen. Tijdens zijn bodybuilding seizoenen weegt hij zo’n 124 kilogram en buiten het seizoen zelfs een massieve 140 kilogram. Jay Cutler is 1 van de grootste bodybuilders aller tijden.

Sinds korst is Jay Cutler’s eigen supplementen lijn, luisterend naar de naam Jay Cutler Elite Series, in Nederland verkrijgbaar. Velen hebben er lang op gewacht om alle producten uit de Jay Cutler Elite Series in Nederland te kunnen bestellen.

jay cutler elite series

De Jay Cutler Elite Series bestaat uit pure kwaliteit. Dat kan iedereen beamen. Een grote naam als Jay Cutler gooit zijn naam niet ten grabbel door het aan een slecht supplement te koppelen. Op dit moment bestaat de Jay Cutler Elite Series uit de volgende supplementen:

Legend – Pre-Workoutlegend

Legend Pre-Workout is een pre-workout van formaat. Volgens gebruikers is dit de heftigste trainingservaring die zij ooit hebben gehad. Legend van Jay Cutler zorgt voor een direct energyboost, meer power en meer uithoudingsvermogen. Er is werkelijk aan alles gedacht. Creatine, beta-alanine, taurine, cafeïne, L-Arginine en L-cartinine zijn slechts enkele ingrediënten van deze extreme pre-workout. Ervaar het zelf!

Big T – Testobooster

bigtAlleen voor bodybuilders van 21 jaar en ouder. Zo extreem is deze testobooster. Big T van Jay Cutler zorgt voor een enorme toename in lichaamseigen testosteron. Hierdoor maak je veel IGF-1 en IGF-2 aan die bekend staan als groeihormonen. De unieke blend van Big T zorgt voor extreme krachttoename.

 

Amino Pump – NO pump pre-workoutaminopump

Amino Pump van de Jay Cutler Elite Series is een no-boost pre-workout. Het zorgt voor een enorm uithoudingsvermogen en spierpomp. Daarbij voedt het de spieren tijdens de training met stoffen die spierafbraak tijdens de training tegen gaan. Door de toevoeging van creatine monohydraat zorgt het ook voor explosieve krachttoename.

prostimPro Stim – Fatburner

Vergeet Dexaprine en vergeet FatAttack. Pro Stim van Jay Cutler is de sterkste fatburner van dit moment. In tegenstelling tot veel andere fatburners krijg je van Pro Stim geen opgejaagd of bedoeld gevoel. Een zeer hoog geconcentreerde fatburner en volledig veilig voor de gezondheid.

 

Total Protein – Eiwitshake

totalprotein

Eiwitshakes zijn er in vele soorten en maten. In principe hoef je enkel je eiwitten binnen te krijgen. Maar waarom zou je niet direct creatine en aminozuren toevoegen? Total Protein van Jay Cutler is een complete cocktail vol spieropbouwende stoffen. Met maar liefst 22 gram eiwitten per shake en de nodige aminozuren, zit je met Total Protein van Jay Cutler altijd goed.

Pure Muscle Mass – Mass Gainer

musclemassjjJay Cutler staat bekend als 1 van de grootste en volste bodybuilders. Hiervoor heb je natuurlijk een goede weight gainer nodig. Daarvoor is er in de Jay Cutler Elite Series de Pure Muscle Mass gainer. Deze gainer met maar liefst 1200 kcal per dosering en 50 gram eiwitten per shake zorgt ervoor dat je massieve spiermassa opbouwt. Met een fantastische proteine-koolhydraten ratio weet je zeker dat je hier een musclebuilder te pakken hebt!

De Jay Cutler Elite Series is momenteel zeer scherp geprijsd ter introductie van Jay Cutler’s supplementen lijn. Binnenkort vind je hier uitgebreide reviews van al deze supplementen in deze fantastische supplementenlijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *