Kei-Fit Haaksbergen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Kei-Fit Haaksbergen

Wil je gaan sporten bij Kei-Fit Haaksbergen bekijk dan op hun website http://www.kei-fit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Kei-Fit Haaksbergen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Kei-Fit Haaksbergen op de Geukerdijk 94 in Haaksbergen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 53 572 5233. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.kei-fit.nl/.

Locatie Kei-Fit Haaksbergen

Om te zien waar Sportcomplex Kei-Fit Haaksbergen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Haaksbergen
  2. Kei-Fit Haaksbergen

Bekijk nog meer sportscholen in Haaksbergen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.