Het is weer tijd voor een supplement review. En dit keer is er eindelijk weer eens een nieuwe weight gainer op de markt gebracht die iets extra’s brengt. Niet allemaal pure calorieën maar ook daadwerkelijk calorieën met ingrediënten die van toegevoegde waarde zijn voor de groei van je spiermassa. Spier opbouwende ingrediënten die ook nog eens zorgen dat je flinke massa pakt. Dan hebben we het over King Mass XL van Ronnie Coleman. Wij vonden het tijd voor een review van KingMass XL van Ronnie Coleman.

De supplementenlijn van Ronnie Coleman is vooral in Amerika razend populair. Het is een supplementenlijn van absolute topkwaliteit en daar betalen ze in Amerika graag wat extra voor. Toch zijn de prijzen van Ronnie Coleman niet veel hoger dan bijvoorbeeld Dedicated Nutrition. Daarbij is de kwaliteit van deze supplementenlijn zo goed dat het je geld kan schelen!

Allereerst kun je door King Mass XL je eiwitshakes laten voor wat het is. In een shake KingMass XL zit namelijk 60 gram eiwitten. Dit is meer dan het dubbele van een normale eiwitshake. De aanschaf van KingMass XL scheelt je dus de aanschaf van een pot eiwitten á € 30,- .

In KingMass XL zit behalve proteïne ook creatine en glutamine in. Ook deze 2 supplementen kun je door King Mass XL dus uit je stack halen. Als je er op deze manier naar kijkt dan is KingMass XL absoluut een goede aankoop. Uit 1 zak haal je meer dan 100 servings. Aanzienlijk meer dan uit de gemiddelde weight gainer.

King Mass XL reviewWaarom kies je voor KingMass XL van Ronnie Coleman?

Behalve het feit dat deze weightgainer maar liefst 60 gram eiwitten bevat zijn er vele redenen om KingMass XL te vervangen voor je huidige weightgainer. Zo zit er per shake 180 gram aan complexe en enkelvoudige koolhydraten in.

KingMass XL is niet enkel gemaakt om je zwaarder te maken. Deze shake maakt je zwaarder door je van calorieën te voorzien en van extra spiermassa. Met meer dan 1000 calorieën per shake is dit een echte krachtpatser. Je kunt de shake als maaltijdvervanger gebruiken om zeker te zijn dat je echt alleen maar goede voedingsstoffen binnen krijgt. Je kunt het ook als extra maaltijd gebruiken om zo je dagelijkse inname van calorieën te vergroten.

Door de proteine, koolhydraten(enkelvoudig en complex), glutamine en creatine herstel je aanzienlijk beter na je training. Een beter herstel betekent meer resultaat want je spieren groeien voornamelijk tijdens het herstel. Door de combinatie van de ingrediënten wordt de insuline respons verbeterd. Hierdoor wordt er veel meer glycogeen opgeslagen. Glycogeen is 1 van de belangrijkste stoffen voor het herstel van de spieren.

[su_button url=”http://www.bodyenfitshop.nl/bfshop/?tt=11113_12_198660_&r=%2Feiwittenwhey%2Feiwitten-alle%2Fronnie-coleman%2Fking-mass-xl” target=”blank” style=”soft” background=”#D33F05″ size=”10″ wide=”yes”]Meer informatie over King Mass en direct bestellen[/su_button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *