Kontrast Sport

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Kontrast Sport

Wil je gaan sporten bij Kontrast Sport bekijk dan op hun website http://www.kontrastdalfsen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Kontrast Sport de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportcomplex Kontrast Sport op de Haersolteweg 23 in Dalfsen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 529 434 447. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.kontrastdalfsen.nl/.

Locatie Kontrast Sport

Om te zien waar Sportcomplex Kontrast Sport precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Dalfsen
  2. Kontrast Sport

Bekijk nog meer sportscholen in Dalfsen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.