Korfbalvereniging Oranje-Wit

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Korfbalvereniging Oranje-Wit

Wil je gaan sporten bij Korfbalvereniging Oranje-Wit bekijk dan op hun website http://kvoranjewit.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Korfbalvereniging Oranje-Wit de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Korfbalvereniging Oranje-Wit op de Meester de Haanstraat 20 in Leunen. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer . Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://kvoranjewit.nl/.

Locatie Korfbalvereniging Oranje-Wit

Om te zien waar Sportschool Korfbalvereniging Oranje-Wit precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Leunen
  2. Korfbalvereniging Oranje-Wit

Bekijk nog meer sportscholen in Leunen

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.