Kurt Fight Academy

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Kurt Fight Academy

Wil je gaan sporten bij Kurt Fight Academy bekijk dan op hun website http://www.kurtfightacademy.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Kurt Fight Academy de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Kickboksschool Kurt Fight Academy op de Elmpterweg 27 in Roermond. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 6 40642654. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.kurtfightacademy.nl/.

Locatie Kurt Fight Academy

Om te zien waar Kickboksschool Kurt Fight Academy precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Roermond
  2. Kurt Fight Academy

Bekijk nog meer sportscholen in Roermond

Wil je ook nog andere sportscholen in bekijken? Begrijpen we, onderstaand vind je nog 10 sportscholen met alle benodigde informatie.