Lady's Gym Kralingen

Laatst bijgewerkt: 7 nov. 2023

Sporten bij Lady's Gym Kralingen

Wil je gaan sporten bij Lady's Gym Kralingen bekijk dan op hun website http://www.ladysgymkralingen.nl/ de openingstijden en de faciliteiten die ze aanbieden. Welke sportschool voor jou het beste is, is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen en de manier waarop je deze wenst te behalen. Wil je groepslessen volgen of geef je de voorkeur aan alleen sporten en lekker je eigen gang gaan in de sportschool? Of wil je misschien samen met een personal trainer gaan werken? Afhankelijk van deze wensen kan jij bepalen of Lady's Gym Kralingen de sportschool is om dit te verwezenlijken.

Je vindt Sportschool Lady's Gym Kralingen op de Robert Baeldestraat 62a in Rotterdam. Wil je telefonisch contact met ze opnemen dan kan dat via telefoonnummer 31 10 452 8794. Wil je jezelf eerst een beetje inlezen, bezoek dan hun website http://www.ladysgymkralingen.nl/.

Locatie Lady's Gym Kralingen

Om te zien waar Sportschool Lady's Gym Kralingen precies gelegen is op de kaart en hoe ver dit bij jou vandaan is, bekijk je de routebeschrijving en bereken je je route. 

  1. Rotterdam
  2. Lady’s Gym Kralingen

Bekijk nog meer sportscholen in Rotterdam