NZT 2 is een uniek supplement dat bodybuilders helpt bij het leveren van een maximale krachtinspanning. Omdat het denk- en concentratievermogen van het brein wordt gestimuleerd kun je lichamelijk maximaal presteren want lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden! Dit supplement, ook wel nootropic genoemd, wordt veel gebruikt onder bodybuilders, sporters maar ook onder academici en topmensen in het bedrijfsleven. Daarnaast is NZT.2 immens populair onder bodybuilders in Amerika en Europa.

100% natuurlijk & Nederlands.

NZT 2 is ontwikkeld door Paneuromix uit Nederland en tot nu toe het enige Nederlandse supplement dat 100% natuurlijk ingrediënten bevat. Het doel van dit supplement is om het energieniveau van de geest en lichaam een boost te geven. Doordat je de geest activeert, prikkel je ook het lichaam. Het supplement heeft een ultiem krachtige werking omdat de concentraties aan werkzame stoffen hoger zijn dan de meeste andere supplementen. Met andere woorden: het effect is veel sterker dan wanneer je alle stoffen los zou innemen.

Puur gemak – Alles in één

NZT.2 is een combinatie van verschillende stoffen die handig in één capsule zijn verwerkt. Hierdoor hoef je niet allerlei supplementen te combineren. Door jarenlange studie en onderzoek heeft Paneuromix een juiste verhouding van ingrediënten gevonden en hierdoor een uitgebalanceerd capsule samengesteld. NZT.2 geeft jou als bodybuilder de focus en rust die je nodig hebt om een maximale krachtinspanning te leveren.

Puur voor (top)atleten en bodybuilders.

NZT.2 is geschikt voor iedereen en goed te gebruiken door atleten, bodybuilders en topsporters. Met NZT.2 neemt niet allen de fitheid toe, ook krijgt je een energieboost waarbij je veel ´zin´ krijgt in de dingen die je doet en geeft de perfecte balans tussen lichaam en geest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *